Матусям

В білім цвіті вишня коло хати,
Чорнобривці наче килимок
І сидить старенька рідна мати,
Повна за дітей своїх думок.

Не сумуй, моя рідненька неня,
Як колись в дитинстві, я тобі,
Заспіваю пісню для натхнення,
Поцілую руки золоті...


Рецензии