Из Хаййяма рубаи

Келих вина мені є миліше ніж держава Qабуса
Дорожче ніж трон Qобада та слава мicту Т'уса
Кожен "ах", що закоханий  стогне з ранку
Краще почую , ніж якусь хтiву поганку

на фарси начинается
 "як чжорг-э мей нотк-э К'аабус бийаст"

потом, кажется
 "ва зе тяхт э Джамщид о haнд э Тус бийаст"
 


Рецензии