От i все!

Поступово – поле  крАє степ.   
Я дивлюся на дроти летючі.
Ними жИвить Світ енерго-ЛЕП
І мої убАчення болючі.

Обростає поле – не спростА:
Споришем, тернинням, чагарями.  
Жайвір – в небі... Неба Висота
Глузувати силиться над нами.

Жайвір вивів тЕнори полІв,
За крутим, як вивих крутояром,
Де росте трава-боліголІв
Не потрібний злачнику і даром.

Тягне птАха матірний тенОр
До межІ, до крАю, до нестЯми:
Степ себе вигулює полями.
От і все!.. Даруйте! Буде мор!


Рецензии
Дуже зворушливо-це наша Україна,Процвітання їй та вам у Новому році!

Александр Захаренко 3   01.01.2022 13:25     Заявить о нарушении