Найнадiйнiша Надiя

Найнадійніша Надія,
Найжиттєвіше Життя,
Моя вічна світла Мрія
І щасливе Майбуття,

Утішитель й Допомога,
Мій Учитель і Наставник,
І тверда, пряма Дорога,
Наймудріший мій Порадник-

Це все Ти, вірний Спаситель,
Мій Отець і Дух Святий-
Ти у всьому мій Учитель:
Добрий, ніжний, дорогий.

Тобі слава нехай лине
У сердечній простоті.
Мій Господь і Бог правдивий,
Поклоняюся Тобі.


Рецензии