Души длительные порывы

Души длительны  порывы
в сердце болью каждый стук
Были нежны  с друг к другом и игривый
Все окончилось причиним столько мук
Забыть пора как суметь
Прекрасный лик
И образ тот стереть
Дорог был каждый миг

Джаны узун излегени
Джюректе ачытхъаны хар ургъаны
Биз бир бири бизни  ыйнакълаекъ
Богъан бошалады ненча ачыгъаны
Унутургъа къалай керекти
Ол арю сыппатны
Аны анан кетерирге
Хар кесек багъаеди
---


Рецензии