Лiричне лiто

Дорогі ґатунки
літо пропонує.
Як завжди – від нього
все нам імпонує.
Городянин – прошу:
що собі намріяв.
І у селянина
краєвиди – мрія.
Ніби зазвичайні
барви взагалі-то –
але чаклувати
ними вміє літо…
І воно ліричне,
і воно пестливе.
В серці щось від нього
коїться щасливе.

Липень 2021


Рецензии