Стихира

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЁРТВЫХ,
СМЕРТИЮ СМЕРТЬ ПОПРАВ
И СУЩИМ ВО ГРОБЕХ
ЖИВОТ ДАРОВАВ,
ВДОХНОВЕНИЕ.
АЩЕ И ВО ГРОБ СНИЗШЕЛ ЕСИ,
БЕЗСМЕРТНЕ, НО АДОВУ РАЗРУШИЛ.
ГОСПОДИ, СПАСИ.
ЕСИ СИЛУ И ВОСКРЕСИЛ ЕСИ,
ЯКО ПОБЕДИТЕЛЬ, ПОСЛУШНЫЙ,
ХРИСТЕ БОЖЕ.
ЖЕНАМ МИРОНОСИЦАМ ВЕЩАВЫЙ:
РАДУЙТЕСЯ, И ТВОИМ АПОСТОЛОМ МИР
ДАРУЯЙ,
ПАДШИМ ПОДАЙ
ВОСКРЕСЕНИЕ.


Рецензии