На Великдень! д тям

Ісус Христос воскрес сьогодні,
Радіє світ, радієм ми!
Злилась на нас любов Господня,
Щоб нас звільнити від пітьми.


***
Великдень знову на порозі,
Святковий настрій, світлий час.
Надія є велика в Бозі -
Ісус Христос воскрес для нас!

Блукали ми серед темряви,
Добра не знали та любові.
Та Бог з небесної держави
Спасти нас був давно готовий.

Христос віддав Своє життя,
Щоб ми навчилися радіти.
І мали в Ньому майбуття
Натхненно та щасливо жити.


***
Давним давно була подія,
Що хід історії змінила.
Дала для людства - всім надію,
І до спасіння шлях відкрила.

Прийшов у світ цей Божий Син
Й навчив всіх доброї науки.
А потім на хресті був Він -
Пробили Спасу ноги й руки.

Це за гріхи людей усіх,
За безкінечні їх провини...
Помер Ісус, взяв кожен гріх,
Щоб вільними ми стали нині.

А потім слава від Небес -
Не втримав ворог Його душу.
Христос воістину воскрес
І це спасінням для нас служить.

Тому ми дякуємо щиро,
Що Він воскрес, що з нами Він.
Ми тішимося Божим миром,
Який усім дав Божий Син!


***
Слава та хваління знову
З наших вуст несеться вгору.
Справдилося Боже Слово
В стародавнью для нас пору.

Розірвав Бог всі мотузки
Всіх гріхів, що нас скували.
Та повів стежинкой вузький,
Щоб добро ми пізнавали.

Спас воскрес, і ми щасливі
Один одного вітаєм!
Ми душей стаєм красиві,
Зло в собі перемагаєм.


***
Я дякую Тобі, Господь,
Що Ти воскрес колись й для мене!
Щоб зміг і я змирити плоть,
Й щасливим був в житті непевне.

Мені приємно зараз тут
Тобі подяку говорити.
Немає вже у серці пут -
Я вільно можу далі жити...

Від всіх помилок та думок
Неправильних, та діл недобрих.
До світла мій сміливий крок,
До справ приємних Богу й добрих.

Я хочу жити далі так,
Щоб людям всім допомагати.
У цьому є спасіння знак,
В якому хочу прибувати!


Рецензии