Я - довго йду

Я довго йду, моя ДорОго.
Мене, собОю ти ведЕш.
Гартуєш прИязно і строго,
А я тебе – гамУю, теж.

Не все гарАзд...
                    Заради Бога!
Себе запитую: – ЧогО
І як далась мені ДорОга,
І що собІ взяла – могО?


Рецензии