Вуличне

Вуличні музики.
Різні. Протилежні.
Є – хто перехожі –
ми від них залежні.
До чортів англійське...
сприйняття дратує.
Поліцай байдужий
тишу не рятує.
На планеті іншій -
мер у кабінеті...
Нас нема нещасних
на його планеті.
Вулицю втомило
дійство ненависне.

…Хтось за це музиці
заплатив наумисне…

Липень 2021


Рецензии