Давай поiдемо

Давай поїдемо удвох…
Куди? Це зовсім неважливо.
Увесь турбот чортополох
Залишимо, хай спить мрійливо.

Давай поїдемо туди,
Де вабить барвами світанок,
Де світить сонечко завжди,
Де пройнятий цілунком ранок.

Ми заблукаємо в степах,
В містах далеких і принадних,
Знайти попробуємо шлях
У світ діянь добропорядних.

Давай поїдемо в село,
Де відчайдушно ми кохали,
Де вся родина за столом,
А ми від щастя завмирали.

Послухаємо моря спів,
Згадаємо ночей магічність,
Давай забудем гніт років,
Поїдемо удвох у юність...


Рецензии