Светоубежище

Светоубежище.
Музыка. Бог.
Стойбище, лежбище -
Временно. Срок

Всепросветления
Ясен, сынок,
Богу Мгновения,
Автору строк.

(Людвиг ван Бетховен; Патетическая соната; Джованни Беллуччи)
9 июля 2021г.


Рецензии