Я шукав серед роз зорепаду...

Плід наснаги - це древня Пальміра,    
Плід наснаги - жара у степу!..    
Я  об'їхав колись коло миру,    
Щоб узріти свою десь тропу!..    

Я шукав серед роз зорепаду,     
Спрямувавши  свій погляд  у ніч!..         
Де  шукала грімниця пораду,
А у мазанці жеврілась піч!..

І я пив з джерела вдень наснагу,                                     
І вдихав аромати Віків!..
Відправляючись в довгу дорогу
По слідах молодих чумаків!..

І завжди пам'ятаючи, хто я,
Переплив не один океан!..
Де ридав уночі плач гобоя,
Розквітав вдалині караван!..

У серцях найдорожчих світанків
Дивно сяє Дніпровський лиман!..
Я сьогодні стою у витоків,
А Дух Предків - це мій талісман!..

Плід наснаги - це древня Пальміра,    
Плід наснаги - жара у степу!..    
Я  об'їхав колись коло миру,    
Щоб узріти свою десь тропу!..


Рецензии
Вы, мне кажется, уже нашли свою тропу в жизни. Удачи и всех благ!
С уважением,

Александр Бутузов Яъ   10.07.2021 15:02     Заявить о нарушении
Благодарю!!!
Благодати, Добра, Всех Благ!!!
С уважением!!!

Ольга Липа   11.07.2021 18:17   Заявить о нарушении