Нiч

Я шукав мою кохану у ночi.Вона збентежено мене цiлувала пошебки,на вiдстанi.У її очах була кмiтлива реакцiя.Яка мене бентежила до безтями.На вулицi палали лiхтарi.
Вони були доволi знайомi у передбаченi ночi.


Рецензии