Фантомна радiсть?

Фантомна радість?
Ейфорія,
На тлі загубленої мрії?
Так часто на безумство схожа...
Здається, більше я не можу,
Але за мить збираю скельця
Саджаю у кашпо стебельця
З розбитих мрій,
Тендітним  рухом...
Прикрию лебединим пухом,
Поллю сльозою і дощами.
І буду стежити ночами,
Щоб мрія все ж укорінилась...
І щоб зросла така, як снилась.
І буду стежити терпляче
Поки нарешті не побачу
Чудову квітку,
Дивне диво -
Щоб щастя і добро вродило...


Рецензии