deus ex machina

все шурхотить що повінь
рутинна постів повість
 
де всує Іменем святим хизуються теїсти
що поховалися за тим й не тямлять ані змісту
ба ані форми навіть
бо їх воно цікавить
як ширма чи приховок
від власних нестиковок
в картині світоустрою
то мнейша з тим хай не встають

ніщо не має значення
крім зустрічі й пробаченя
і правди ніде діти -
того лише просити

а там вже як той бог й дасть...


Рецензии