ну що робити?

Дуже часто замічаю що сама себе кінчаю.
Недовольна я собою
Що живу із болем і журбою.
Різні способи шукаю та життя вже доживаю ...
Поміняти не вдається така судьба життям дається.
Мушу жити біль терпіти
І по життю щодня ходити.


Рецензии