Unsubscribed Mind-Без подписки

Section XXIX

Unsubscribed Mind

Amongst the shelves
You find no truth-
The library of life is random.
If you have courage then approve
That rare books come very seldom.

@Roxolana Zigon
09-06-2016

Секция XXIX
Без подписки

Средь книжных полок
Правды не ищи-
Библиотека жизни произвольна,
Но если мужественен,смело докажи,
Что редкой книги дух потребен вольный.


@Роксолана Жигон
09-06-2016


Рецензии