Песня о любви и страсти

A song of love and passion
Una cancion de amor y passion
Una canzone d'amore e passione

Je t'aime mon petit pingouin
Notre amour est avant tout
La nuit couvrira son regard sur nous
Et nous fusionnerons dans l'extase de l'amour.

Mi amor por tres naranjas
Y huesos de Granada
Florece en las ramas de un cactus floreciente
Arranco el velo negro de la passion
Un gemido de amor desesperado se escapa de mis labios.

There is no one in the whole world for me more desirable than you
Your arms are very strong, so love me long and hard
I'll be yours this night and forever, take me, I'm yours
Throughout the hot night, our bodies are intertwined like boas in love.

Il vestito nero per mia nipote non ; economico
Traje negro para mi nieta
A black suit for my granddaughter is very expensive

07. 07. 2021


Рецензии