Я знаю Бога

Я знаю Бога. Він все може.
Він знає як допомогти.
Хоч часом дні із штормом схожі,
Та може Він застерегти.

Він поруч, як на серці важко,
І знає думи всі  мої.
А словом потішає вчасно,
І відганяє сум вночі.

Я з Богом завжди тут щаслива
Співаю в радості, в журбі,
А вічність так мені правдива,
Бо є відрада для душі.

Моя мета – то вічне небо
Іду з дитинства я туди
Нічого на землі не треба,
Коли зі мною поруч Ти!
07.07.2021
©Віра Українка


Рецензии
Бог в людині, і людина в Бога.
"Возлюби ближнього твого, як самого себе".
"На Бога надійся, але сам не зівай"!

Тато Парида   07.07.2021 04:20     Заявить о нарушении