Дав жа шаяк мне гындык

Моё сіреневое небо!
Как это здорово, ек ты
Хоть чымся можыш забавлеты
Якуся Танічку  шэ й Мышк!

А сам я разве ны дытетко,
Шо прагнэ гратыся но с кым.
Вот я й рысую туткы екся.
Абы ны быты гынды лынд.

До мэнэ ж завшы прыезжеюць
Шэ й і такы, ага, Шусткы.
Бо я жэ ны за всіх дурнішый
У навыть гондэ Рыловышч.

Колы но схочыш шчось добыты,
Ек вжэ тобі тут на пыцьків!
Такый наставнічок у дідка
Шэ дэсь хаваіця в стожці.

Учора я аж матом крыв уж!
Так  спорохніло фсё в пыньці.
Быто машына пырыгрілась
І а ны тпру тобі ны в скік.

І шо за дні пошлы такыя…
Шо ны згорны, усэ в корчі!
Ну, Сонцэ  ж гріе  навыть в Рыбцы.
О, глень, шо вытворае пінь!

Шрыфты, і тые, пруть у дыч!

У нас жэ ны пірацкый скрізь
І ворд, і соня, і плагін.
Шэ маловато сфыцыв Кісьць,
Шо почынее мні бы й ізб.


Рецензии