***

You thought an invisibility was your shelter,
You believed your mind was your crown,
But your desert laid in front of my feet as a tamed lion
And your heart gave up on denying.

©Roxolana Zigon
21-02-2021

Ты думал, что сокрыт от мира за завесой тайны,
Что разум твой-сияющий венец,
Но не заметил ты, как мрак твоей пустыни лег львом смирённым под конец.

©Роксолана Жигон
21-02-2021


Рецензии