КазуС

                     жарт             

Павук... впрАвно сіті в’яже.
Вік свій — заоднО...
Я запрЯвсь до нитки, майже,
На  веретенО.               

Павуку, йомУ, натОмість,
Я — по   пирогУ,
Наплітаю, не на совість,
Кажучи : – У-гу.

Павук згибне не від стужі,
Прядиво ж, простЕ:
Я вже бОрсаюсь на кУжіль.
Йо - пе -  ре - се — те!


Рецензии