Л то. Тепло

Теплою дниною, за доброї погоди, десь у парку, на природі, можна побачити, як працює художник. Мимохідь зупинимося подивитися; рисочка до рисочки постають ліні форми. Ану, самому спробувати. чи так воно легко, як здається: малюнок митця…
То тільки на перший погляд видається, що шедевр можна зробити за кроткий час. Так-сяк лишати не хочеться, а гарно не виходить за мить. Навіть якщо витрачати по дві-три години на день, старанно вивчаючи мистецтво в теорії і на практиці, задовільний результат отримуєш не скоро. Швидше навпаки: з кожним днем розумієш, що треба опановувати значно більше інструментів. Тільки тоді, за довгох праці, з’явиться на папері відображення епізода думки, близьке до оригіналу.
    16.07.2001


Рецензии