Вiршi - хмаринки

Легко так легко,
біжать по небу хмаринки
іноді в них бурхливий
спогад подій
Іноді... тіні тих
що ніколи не повернуться,
Та за все більше
я люблю коли хмари
в моїм вікні схожі
на вірші...
Кучерики  блакитного неба
вітрилами мрій виплітаються
трьома мовами...
Мені лише потрібно встигнути,
Встигнути їх записати:)
допоки новий вітер не рознесе їх в забуття...
 


Рецензии