Пролiски

Які ви, хлопці, молодці –
Блакитно-сині…
Ви синьо-плИнні острівці,
Як плин — єдині.

Ви так в очах переплелись,
Що небо вИсне!
Від вас, синіючою вись,
Ледь-ледь не свисне.

І скільки обрію в "нічІм"...
Ви — квіт!.. До-речі,
Неначе прОлісковий дим,
Очам — з далЕчі.


Рецензии