Укр. Хто ж в1н?

Хтось в когось ненароком запитав
за що його Господь так наказав ?
За що він був прикутий до візка
та чому доля в нього ось така?
Ніхто тоді про це не говорив
як він роки усі, життям подвійним жив,
як з інтерната харчові продукти крав,
на простирадлах та на ковдрах гроші заробляв.
Нічим не поступався до дрібниць,
зробив колекцію білизни з випускниць,
Срібні медалі в переміжку з зототими крав,
що не знайти й самому, де ховав.
Ось це білизна Шури, Наді,Жани та Тетяни,
а тут була б і нашої Світлани,
та тільки та не піддалась на домогання
і що кричатиме до всенародного зізнання.
Лише тоді він одного не знав,
що хтось, всі його дії непомітно карбував
і вибір в свою користь запропонув
що б той всі повноваження із себе склав.
І він не довго думаючи рішення прийняв
що б за всі діїї де він шкодив,
гнів  у колег  за його дії не виходив
він все зробив, як хтось того чекав
Лише за всі роки того не передбачив
де сам Господь, за його діїї так віддячив.


Рецензии