Ифризан къимет

Шумал буйдал,дигай либас,
Гуьрчегвални ганава ваз,
Бахтавар я вун жагъай кас,
Муьгьуьббат куьлег я,Ифриз.

Свасни я вун,рушни к/вале,
Кьаз чидай туш са к/ус вине,
Аллагьди хуьй хайи диде,
Свас туш,са мелек я,Ифриз.

К/валахални жедач гьелек,
Гьар са карда я ам зирек,
Эверайла"Тади куьмек",
Зегьметдин дестек я,Ифриз.

За авайвал лугьузва къе,
Ахьтин сусар тек я,хуьре,
Берекат хьуй вичин к/вале,
Им ваз зи къимет я,Ифриз.


Рецензии