Зи муаллим

Зи уьмуьрдин тарихда гел тур инсан,
Алуддач  за рик/елай куь зегьметар.
Заз чирвилин рехъ къалаз гъил кьур инсан,
Лайих я квез лап ч/ехи тир гьуьрметар.

Лап хуралай к/елиз чирна"Азбука",
Эхцигизни,хкудизни тамамдиз.
Тарифарда за квелай зи уьмуьрда,
Чирвал гайи гьарф чизвачир авамдиз.

Чи "Гуьлхалум Камиловна",-лугьузва,
За к/валени,гьак/ къекъвезвай рекьени.
Куь тежриба гваз виликди зун физва,
Алахъда зун гьа ик/ тухуз кьилени.

Т/имил я квез чухсагъулни,баркалла,
Куь зегьметар алцум жедач къиметдал.
Икрам ийиз гьазур я юкь агъузна,
Къе куь вилик зун лап ч/ехи гьуьрметдал.


Рецензии