Зернина

Запаморочливо-захмарна,
Навшпиньки виструнчена днина,
Гаряча, ніби цех ливарний.
Я - вагітна життям зернина.

Життям закодована, зрію,
Купаюся в сяйві світила
Опівдні, на'взнак, при надії.
Зернина кругла - моє тіло.


Рецензии