getting out of town

getting, getting out of town so very quickly
getting, getting to where it's calmer to live in
getting, getting to where there is no war
to these, these places where no noise's ever heard

in these, in these terrains where no one can find us
we're gonna bury our fears and find home and silence
getting, getting out of town so very quickly
getting, getting to where it's calmer to live in


"Валим", муз. Алекс Якубсон сл. Денис Реентенко https://youtu.be/MGU5dY4dlyk

валим, валим из города валим из города мы очень быстро
валим, валим туда, где спокойнее жить нам
валим, валим туда где нету войны
в эти, в эти места сплошной тишины
в этих, в этих местах, где нас не найдут
мы похороним страх, мы обретём тишину и уют
валим, валим..валим, валим из города мы очень быстро!
валим туда, где спокойнее жить нам


Рецензии