ТартаК

Ти – легкодухий одинак.
РокИ твої – на циферблаті,
На ототОдженні, на стАті.
Годинник тікає: тік-так! 

На кривизні – перекосяк.
В тобі навІсніє омАна,
Тебе покинула кохана.
Годинник такає: так-так!

Не так натакує, не так! –
Метал тобі на груди тИсне.
Чекати звісне,
                      рак не свисне,
До-пОки: тАкання-тартак*.
–----------    
* невiсть; пИльня; млин


Рецензии