Кlандач дяве

Дяведин ц/ай, терг авуна,
Шегьерар хуьрер.
Дяведин ц/ай, т/ар авуна,
Миллион рик/ер.

Негь ийизва за а Гитлер,
Чи алчах душман.
Агъуз авур етим кьилер,
Дидеяр пашман.

К/андач дяве,к/андач дяве,
Ислягь хьуй цавар.
Гьамишанда хьуй чи кьилел,
Чими тир ракъар!


Рецензии