Чирвилин дережаяр

Чирвилин рехъ яргъи я,
Ам чи кьилин дерди я.
Гележегдин уьмуьрда,
Чи гъил кьазвай багъри я.

Чирвал мягькем къеле я,
Ам илимдин бине я.
Чирвал къачур инсандин,
Дережаяр вине я.

Чирвилери ракьарни,
Ц/уруризва гъилералд.
Муьт/уьгъариз цаварни,
Аквазва чаз вилералд.

Чирвал къачун мурад я,
Ам умудрин са чад я.
Илимдиз рехъ ачухай,
Кьегьалралди чун шад.

К/ела бала хъсандиз,
Чирвал къачу масандиз.
Ам уьмуьрдиз экв гудай,
Чирагъ я гьар инсандиз.

Чирвал чи бахт,вири я,
Инсандик квай иви я.
Чирвал къачун тавурди,
Уьмуьрлухди буьркьуь я.


Рецензии