Моя весна

Вже відчуваю подихи весни!
Ви скажете:"Ти що, мороз надворі!"
Та весняні приходять мені сни,
І небо голубіє на просторі.

Та спогади з квітучими садами:
Батьки живі і сповнені надій.
І місто Суми з нами, дітлахами,
Зростає від щасливих мрій.

Красива річка Псел і очерети -
На Трійцю мама прикрашала дім.
У спогадах завжди свої сюжети
Малюються в уявленні моїм.

Але весна стоїть вже на порозі,
Моя весна, її я не віддам.
Нехай розквітнуть квіти на морозі,
Я поверну весну своїм літам!

25.02.2021


Рецензии