Любов це смiх i радiсть а не докори - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Любов це сміх і радість а не докори
від цього звісно ми щастя відчуваємо
коли ведемо тихі і душевні розговори
а потім ще у очі один одному пірнаємо...
Любов це сміх і радість а не докори
від цього звісно і на серці спокійніше
коли погоджуємося на всілякі уговори
але з взаємністю дихається нам вільніше...
Любов це сміх і радість а не докори
від цього звісно з повагою не лаємося
коли набриднуть нам непотрібні спори
тоді вже з почуттями за руку хопаємося...


Рецензии