А над водою...

А над водою. над водою
Вербичка кучері схилила
Та подруги її юрбою
Із усіх боків оточили.
І ніженьки в  ставочку мили,
Ще й перешіптувались стиха,
Що прагнуть аби їх любили
Та обминала буря й лихо.
2021 р.


Рецензии