Басня Свиня та соловейко

Свиня шукала жолудiв
Зорею Ранок милувався.
Та тут почула в небі спiв -
То соловейко заливався.

Пророхкотiла наче вдим:
Та шо ти там ото волаєш?!
Не знаєш,шо цікаво фсім?
Ти дiйсно гарних нот не знаєш.

От нашi ноти знають фсi!
Ми - на весiллях та бенкетах!
I навiть в шубi карасi
Нас чули в рохкальних сонетах! -

Як фсi нап'юцця пiд столом,
Спiвають рохком напролом.
А солов'ями хто спiває?
Наш свинський рід таких не знає!

- Співать і рохкать - різний лад!
Як я співаю - зорі чують!
А свинi, як не рохкатимуть з ями,
Та фсеоднак не стануть солов'ями!

;;=GrafBorisfen=;;01.07.2021

ну шо ти крутиш інтернет?
шо споаєшся у купі відшукати


Рецензии