Цiль вкрай - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Ціль вкрай егоїстична і наскрізь видна
але заради почуттів на все очі закриваємо
і наша любов ще не проглядається до дна
адже прихільність долі серцем обираємо...
Ціль вкрай егоїстична і наскрізь видна
але заради почуттів тільки воду каламутимо
і те що досі ми не разом це не наша вина
адже тільки по бажанню роман закрутимо...
Ціль вкрай егоїстична і наскрізь видна
але заради почуттів життя своє ми змінемо
і це не новина і мабуть давно вже очевидно
адже в обіймах ранок не один зустрінемо...


Рецензии
Цікаво. Дуже. Атмосферно.

Артур Грей Эсквайр   03.07.2021 01:42     Заявить о нарушении
Дякую за відгук!;)

Дмитрий Погребняк 555   03.07.2021 11:51   Заявить о нарушении