Канчына страху!

Мужам i жонкай  я вас абъяуляю,
Шчасця, здароуя у жыццi вам жадаю!
Будуць у вас вельмi злыя суседы –
Вы не хадзiце з iмi у бяседы!

Вось калi звякне у званок та суседка –
Бачце на вулiцы тая бяседка…
Вы запiхнiце суседку з балкону,
Штоб захапiла ад ветру та звону!

Вось паляцiць яна тая та плашка,
Але падхопiць яе Чабурашка!
Бачыш i ён тае крылышкi мае –
Як i сусед на страхе паджыдае!

Але ж суседка вельмi гарбата…
А Чабурашка зусiм не крылаты!
Вось у дваiх яны сядуць на пляху –
Будзе канчына тваему страху!
02.07.2021


Рецензии