летнее утро

***
летнее утро
и не понять отчего
так легко на душе

Summer morning
and I don't understand why
so easy at heart


***
расходятся гости –
убирает хозяйка
букет сухоцветов

guests disperse -
the hostess takes away
bouquet of dried flowers


***
пока дед не видит
подсыпает ягод
в ведёрко внука

until grandpa sees
adds berries
into grandson's bucket


***
дневная жара
в раскрытом окне
нога соседки

day heat
in the open window
neighbor's leg 


Рецензии