Допий, не розхлюпай

Допий, не розхлюпай
Дивовищне літо,
Тримай мене, любий!
Невдовзі боліти

Негоєним болем,
Фантомно, відтято
Ти будеш, відколи
Розстання зі святом

Розтрощить на друзки
Часи, ча'рів чари,
І г'удзики блузки
Закотяться в шпари,

А пахощ парфуму,
Все тонший, тьмяніший;
Парсуни з Фаюма -
Ці виляски тиші,

Приви'ддя й обма'ри...
П'ємо наше літо -
Розкрилення й чари.
Невдовзі боліти...


Рецензии