Нарис

ДорОга. Тиша.Передранок.
Фронтон малиновий небес.
У нескінчЕнності – прогрес
Нічного видива останок.

Трава осяяна росою.
Її наявність  –  на видУ.
Як лист кленовий за водою,
Так я за пОкликом іду.

І вже, на Околі узлісся,
ГалУзки зримості – грузькІ:
ГуртОм, поволі потяглися -
Дими, фабрично-заводські.

На думку спАли ненароком,
Колишні крОки-вітражі…
Та я ще йду тотальним кроком
До заповідної межі.

І ось, вже край. Я майже дома:
Вважаю домом – праці-дім
ПокИ працюю, крапка й кома,
Не стануть Утиском моїм.


Рецензии