Заегъ-ма мын...

Заегъ-ма мын,амондджын каей дае.
Аенае маен дын каей нае у зын.
Заердаейае уарзыс ды каейдаер,
Каей ис дае риуы уарзты зынг.

Заегъ мын,куы рттива арвыл маей,
Дае фынты маен нае уыныс ды.
Хуыцаумае кувдзынаен , цаемаей,
Цаеуай ды амонды фаедтыл.
 
Аез рог удаей цаеудзынаен дард,
Маен нал ссардзынае заеххыл.
Уыдзаен маенаен маехи фаендаг,
Мае уды баззайдзынае ды.


Рецензии