Стих про соционику

Я соціонику зустрів, хоч не чекав такого дива,
Тепер весь світ мій обертається навколо.
Моя ж любове ти й душа - як рай красива,
Як ти знайшла мене, змінивши мою долю?..

Мій мозок Донами ти перетвориш в космос,
В обіймах іхніх чудернацьких мрій,
Дюма зігріє душу й тіло, наче осмос
Затягуючи на м"яку постіль.

Там дивний Роб блукає у системах,
Володарює логікою цифр,
Гюго ще не з'явився в наших темах,
Але прийде - і буде свято й мир!

Десь Гамлет драми й пристрасті розводить,
А Жук тренує м'язи про запас,
Єсенін віршем вчасно заспокоє,
А за порядком так суворо стежить Макс.

Бальзак поїхав на своє Балі,
На гроші, що із Джеком заробив,
А Драй глядить - щоб честь не втратили
У Напа на колінах, що трон зробив собі...

В кущах сидить, сміється добрий Гек -
Габен, лінтяй - диван ще не зробив!
Бо не покине Штира кабінет,
Бо не відпусте в час робочий він!

А Дост подивиться на всіх отак,
І скаже - ви однакові і добрі.
А я - серед отих шістнадцять птах,
Як орнітолог-хакер на драконі:)


Рецензии