Мiнлива мелодiя неба

У блакиті небесного моря
Заспівав заспокійливий дощ.
І акорди тонкого мінору
Нагадали мелодику прощ.

Краплі падали вниз, наче миті,
Відбиваючи заданий ритм,
І, журбою ледь-ледь оповиті,
Неповторний несли колорит.

То гітарними рифами грому
Налітала шалено гроза,
І тримала земля оборону,
То котилась по вікнах сльоза.

У мінливих мелодіях неба
Відчувались і радість, і біль.
Прислухаючись, спека липнева
Потихеньку втрачала свій хміль...


Рецензии