Через рокИ

    (фантазія)
 
ЗгорИ,
Ви бачите внизу,
Води розливи
І лозУ :
ОчеретАми...
В'юнок ріkИ,
Через роkИ,
Стікає... Нами!
 
Тече,
Нехай і не РіkА,
Не повінь,
Річка  не така;
Тече, та й гОді.
Цей плин ріkИ,
В усі рокИ, 
Із нАріді...
          В Народі.


Рецензии