Життя скероване в йною

Життя скероване війною,
Теперішнє лиш зараз й тут.
А де відчутися живою?
 Жива? живий? Роки течуть.
І смак не в вічному комфорті
І помисли такі ясні.
думками з тими хто на фронті
І на яву і у ві сні.


Рецензии