Любов це жертва i благостi служiння - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Любов це жертва і благості служіння
адже ми з почуттями щастю молимося
але коли трапляється неземне тяжіння
тоді мабуть на що завгодно вже погодимося...
Любов це жертва і благості служіння
адже ми з почуттями у вир подій пирнаємо
але коли в душі трапляється кружіння
тоді на інших звісно увагу не звертаємо...
Любов це жертва і благості служіння
адже ми з почуттями взаємність прагнемо
але коли нарешті в нас закінчиться терпіння
тоді перед коханою...на коліна встанемо...


Рецензии