Не кривди...

Дуб – не кривди! Не ганьби!
Май в душі поставу.
Хай  росте,  як  всі  дуби,
На  яву... на  Славу.

Дуб зламаєш, то …  авжеж!
Спасом  заклинаю :
Віку  ти  не  доживеш.
Істинно.  Бо  знаю.
               


Рецензии